26

«Όπως στις νίκες δεν αρχίζουμε τα πανηγύρια, έτσι και στις ήττες δεν πρέπει να πέφτουμε ψυχολογικά. Κοιτάμε μπροστά, αφού απομένουν πολλά παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Με μία νίκη την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να τα ξεχάσουμε όλα. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε ο Φερνάντο Σάντος τους παίκτες του, λίγο πριν από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Ο Πορτογάλος τεχνικός, αναμένεται αυτή την εβδομάδα να επικεντρωθεί στην ψυχολογική στήριξη των ποδοσφαιριστών του, αφού εκτός του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το «δικέφαλο» και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό, αυτό που προέχει στην παρούσα φάση, είναι η αναπτέρωση του ηθικού των παικτών, έτσι ώστε να σταματήσουν τα… ανάποδα αποτελέσματα.


Στον αγωνιστικό τομέα και εν όψει του αγώνα της Τούμπας, ο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κασάπη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μιλέν Πετκόφ. Ο Βούλγαρος μέσος έχει πρόβλημα στον μηνίσκο και μέσα στην εβδομάδα θα διαπιστωθεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.


Πιθανότερος αντικαταστάτης του Κασάπη, θεωρείται ο νεοαποκτηθείς, Γιώργος Ξενίδη, ενώ όσον αφορά στον Ντέμη Νικολαΐδη, που έχει ράμματα στα χείλη, δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα για την συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ