26

Στην τελική ευθεία για τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, ο Τάκης Λεμονής προβληματίζεται έντονα, καθώς δεν θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την 11άδα που θα χρησιμοποιήσει ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου ούτε στο φιλικό της Κυριακής με τη Σεντάν, αλλά ούτε και στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα για το κύπελλο.

Ο λόγος έχει να κάνει με την απουσία έξι βασικών στελεχών της ομάδας στις διεθνείς υποχρεώσεις τους. Τόσο ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς όσο και οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Στέλιος Βενετίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Αμανατίδης αλλά και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης (που κλήθηκε στην Εθνική στη θέση του τραυματία Λάκη), δεν θα αγωνιστούν σε αυτά τα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού πριν από την επίσημη πρεμιέρα.


Ένα από τα βασικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ είναι ασφαλώς το γεγονός ότι οι δύο βασικοί παίκτες της ομάδας που θα αγωνιστούν στην αριστερή πλευρά, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Στέλιος Βενετίδης, θα παίξουν κόντρα στους Αγγλους έχοντας μόνο τέσσερις κοινές συμμετοχές στα δώδεκα ματς που θα έχει δώσει ο Ολυμπιακός στην προετοιμασία του μέχρι την κόντρα με τη Γιουνάιτεντ.


Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν σήμερα ρεπό από τον Λεμονή μετά την ταλαιπωρία από το παιχνίδι αλλά και το ταξίδι στη Λάρισα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο Αλκαζάρ.


Στο ματς με τη Σεντάν, εκτός από τον κατάσκοπο της Μάντσεστερ, θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και δύο Γάλλοι συνεργάτες του Βαχίντ Χαλίλοτζιτς για να παρακολουθήσουν τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της Λιλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ