
Την Παρασκευή η απόφαση για το ποια πόλη θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008
Αύριο, Παρασκευή, θα ανακοινωθεί στη Μόσχα από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή το όνομα της πόλης που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.
35
Αύριο, Παρασκευή, θα ανακοινωθεί στη Μόσχα από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή το όνομα της πόλης που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.
Υποψήφιες πόλεις είναι το Πεκίνο, το Παρίσι, η Κωνσταντινούπολη, το Τορόντο και η Οζάκα, που σήμερα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους παρουσίαση στην επιτροπή της ΔΟΕ.
Επικρατέστερη υποψηφιότητα θεωρείται αυτήν του Πεκίνου, για την οποία όμως, εκφράζονται επιφυλάξεις λόγω της στάσης της Κίνας στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η επίσημη παρουσίαση της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνει από τη πρόεδρο του «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]





