26

Το σίριαλ με τους Ίλια Ίβιτς και Ελ Καρκουρί μόλις ξεκίνησε. Μένουν ή φεύγουν; Κανείς δεν μπορεί να δώσει την απάντηση, ούτε καν ο πρόεδρος του Αρη, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον τους στην ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι, σε περίπτωση που αποφασίσει να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους, θα το κάνει με χαρακτηριστική ευκολία. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη πρόταση από το εξωτερικό, αλλά ο ίδιος δεν θέλει να τη συζητήσει.

Έτσι, οι επικείμενες μεταγραφές βρίσκονται στον «αέρα», και τις οριστικές αποφάσεις θα κληθεί να λάβει ίσως ο νέος προπονητής της ομάδας.


Εν τω μεταξύ, απόντες από τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα είναι ο Γιώργος Κολτσίδας και ο Γιώργος Κούτσης. Ο πρώτος συμπλήρωσε 12 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και δεν θα συμμετάσχει στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ενώ ο Κούτσης στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ