
Η Κίντερ νίκησε με 83-58 τη Σκαβολίνι και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας
Το «πρώτο» βροντοφώναξαν το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες της Κίντερ Μπολόνια που στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας επικράτησαν με 83-58 της Σκαβολίνι και κατέκτησαν το τρόπαιο.
57
Το «πρώτο» βροντοφώναξαν το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες της Κίντερ Μπολόνια που στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας επικράτησαν με 83-58 της Σκαβολίνι και κατέκτησαν το τρόπαιο.
Το σκορ τα λέει όλα και φανερώνει τη διαφορά των δύο ομάδων. Οι Μπολονέζοι με τους Γκρίφιθ, Σμόντις, Ριγκοντό και Τζινόμπιλι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση, οδηγώντας την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα στο θρίαμβο. Στην αντίπερα όχθη, οι «κόκκινοι» της Σκαβολίνι απογοήτευσαν με την απόδοσή τους.
Οι συνθέσεις:
Κίντερ Μπολόνια: Γκρίφιθ 15, Ριγκοντό 13, Σμόντις 14, Τζινόμπιλι 15, Γιάριτς 9, Φροζίνι 2, Αμπιο 9, Μπονόρα 2, Αντερσεν 4.
Σκαβολίνι: Μπούκερ 8, Τζόνσον 11, Τζιζένα 10, Ματζιόλι 6, Ζανέλι 3, Μίντλετον 8, Τούσεκ 8, Μανίφικο 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»

