57

Για περισσότερο από οκτώ μήνες συνεχίζει να παραμένει έγκλειστος ο ομογενής από τη Γεωργία πυγμάχος του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας, Γιώργος Πηλίδης, με την κατηγορία του φόνου.

Παρά το γεγονός ότι έχει απορριφθεί από τον Αρειο Πάγο η αίτηση έκδοσης του αθλητή από τη Γεωργία, συνεχίζονται να εξασκούνται πιέσεις, προκειμένου να «επιτευχθεί» η απέλασή του με αιτιολογία τον αστήρικτο χαρακτηρισμό persona non gratta (πρόσωπο ανεπιθύμητο).


Ο Πηλίδης έχει την υποστήριξη όλων των συναθλητών και των προπονητών του, ενώ έχουν καταχωριστεί και επιστολές υπογεγραμμένες από επώνυμους ανθρώπους του αθλητισμού, οι οποίοι και διαβεβαιώνουν ότι τον θεωρούν ταλαντούχο πυγμάχο και άνθρωπο άψογο σε ήθος και συμπεριφορά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ