66

Ελβετία: Το… χέρι του Ραούλ δεν έμεινε τελικά ατιμώρητο. Η UEFA επέβαλε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόστιμο ύψους 4,5 εκατ. δρχ. για το γκολ, που πέτυχε ενάντια στη Λιντς με τη βοήθεια του χεριού του.

Στην απόφασή της, η UEFA αναγνώρισε τον πρότερο έντιμο βίο του Ισπανού επιθετικού, όμως -όπως τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε- δεν θα μπορούσε να τον αφήσει ατιμώρητο για την πράξη του.


Έτσι η Ρεάλ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ραούλ στον αγώνα του Champions League με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες, σε ένα παιχνίδι που οι Μαδριλένοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες και του Λουίς Φίγκο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θεώρησε ότι ο τελευταίος εκβίασε την κίτρινη κάρτα, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λιντς, και τόνισε ότι σκοπεύει να αναθεωρήσει τη διαδικασία των τιμωριών λόγω κάρτας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ