26

Η κούραση έχει παίξει το ρόλο της και το αποτέλεσμά της είναι η απόδοση του Ηρακλή να μην είναι αναμενόμενη. Ο Γιάννης Κυράστας έχει βρει τις αιτίες και στοχεύει στο να φρεσκάρει την ομάδα του ώστε στις επόμενες συναντήσεις να ανακάμψει αγωνιστικά.

«Εδώ και 15 μέρες περνάμε μια περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Στόχος μας είναι να την ξεπεράσουμε με τις λιγότερες απώλειες και σε σύντομο χρονικό διάστημα να φρεσκάρουμε την ομάδα. Μερικά παιδιά δείχνουν κουρασμένα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εδώ και καιρό 12-13 παιδιά παίζουν Κυριακή – Τετάρτη» τόνισε ο τεχνικός του «γηραιού».


Αποδείξεις όλων αυτών και οι ιατρικές εξετάσεις που έγιναν. «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι δείκτες φυσικής κατάστασης της ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Από τις ίδιες εξετάσεις διαπιστώσαμε ότι σε μερικούς παίκτες ο δείκτης μέτρησης της κούρασης είναι ανεβασμένος» είπε ο Γιάννης Κυράστας και κατέληξε:


«Θα επιδιώξουμε στη συνέχεια μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις και τα παιχνίδια να φρεσκάρουμε την ομάδα ώστε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ