26

Το ραντεβού στην Παιανία ήταν στις 11:30 για ένα ξεμούδιασμα πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκεί θα ανακοινωνόταν ταυτόχρονα στους παίκτες και η αποστολή των «πρασίνων» για τον αγώνα της Λεωφόρου, που έληξε τελικά νικηφόρα με 2-0.

Η επιλογή εξελίχθηκε όμως σε εύκολη υπόθεση για τον Αγγελο Αναστασιάδη. Οι Σάριτς, Βλάοβιτς, Φλίπσεν και Βίλα αποκλείστηκαν αμέσως, αφότου πάτησαν το πόδι τους στην Παιανία, καθώς καθυστέρησαν στο ραντεβού.


Με αυτό τον τρόπο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τιμώρησε και τους τέσσερις ξένους παίκτες του Παναθηναϊκού. Και δεν ήταν μόνο αυτό, αφού του επιβλήθηκε και πρόστιμο 100.000 δραχμών.


Το πιο περίεργο όμως της υπόθεσης ήταν ότι ο Σάριτς και ο Βλάοβιτς καθυστέρησαν γιατί… τρακάραν στο δρόμο για τη Παιανία, γεγονός που δεν πρόλαβαν όμως να δηλώσουν στον προπονητής τους!


Γ.Σ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ