
Βλέπει εντεκάδα ο Ολισαντέμπε
Με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας αναμένεται να αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΟΦΗ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
66
Με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας αναμένεται να αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΟΦΗ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Ο Αγγελος Αναστασιάδης είπε στους παίκτες του ότι προτίθεται να ξεκουράσει
ορισμένους από αυτούς, και έτσι οι Βαζέχα, Κουτσουρές και Καραγκούνης ενδέχεται να καθίσουν στον πάγκο.
Αντίθετα, ο Ντέρεκ Μπόατενγκ θα επανέλθει πιθανότατα στην αρχική εντεκάδα του «τριφυλλιού», όπου πιθανότατα θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο Νιγηριανός Εμάνουελ Ολισαντέμπε, αλλά και ο Καρλ Χάιντς Φλίπσεν, ο οποίος αποθεραπεύτηκε.
Δεν αποκλείεται, επίσης, η συμμετοχή του Γιούρκα Σεϊταρίδη και του Τάκη Φύσσα από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο οποίος θα αρχίσει στις 16:00.
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ, η Στουρμ Γκρατς θα φτάνει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, τρεις ημέρες πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση με τον ΠΑΟ στο Champions League.
Η αυστριακή ομάδα θα φτάσει στην Αθήνα με 22 παίκτες και την Κυριακή θα προπονηθεί στην Παιανία. Αμφίβολο είναι αν ο Ίβιτσα Όσιμ προλάβει να βρεθεί στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει από κοντά την αντίπαλο της ομάδας του.
Γ.Σ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ vs Ιράν: Ο «λογαριασμός» ενός αδιέξοδου πολέμου
- LIVE: Ατρόμητος – Κηφισιά
- Συγκλονιστική Μαρία Κίτσου: Ξυλοδαρμός, ινομυαλγία, κακοποίηση και δάκρυα λύτρωσης – «Είμαι επιζήσασα»
- Μπάγερν: Το τσάρτερ τους ήρθε φτηνότερα!
- H υγεία των Ελλήνων: Με χρόνιες παθήσεις ο ένας στους τέσσερις – Το 55% υπέρβαροι ή παχύσαρκοι
- Ένα «παγόβουνο» στην εστία της Μπάγερν



