26

Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηλία Σαπάνη. Ο 27χρονος έχει δεχτεί -σύμφωνα με πληροφορίες- πρόταση από την ιταλική Κόμο, όπου και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Αναστόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη δήλωσε ότι ουσιαστικά ο κύκλος των δύσκολων αγώνων έκλεισε για τον ΠΑΣ, και πλέον αναζητά την ίδια ψυχολογία για τους επόμενους αγώνες της ομάδας του.


«Η ισοπαλία της ομάδας μας με την Ξάνθη ήταν σημαντική, αφού μας πρόσθεσε ένα βαθμό. Αυτή η επιτυχία της ομάδας μας σημαίνει ότι και η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν ήταν τυχαία. Στους δύο προηγούμενους αγώνες παίξαμε με διάθεση, πάθος και τσαμπουκά. Έτσι θα παίξουμε και στο μέλλον. Σήμερα στην ομάδα μας φυσάει άλλος άνεμος. Σε όλα τα επίπεδα υπάρχει ηρεμία. Όλοι ξέρουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται και δεν χάνεται εκ των προτέρων. Για αυτό, η αγωνιστικότητα, το πάθος και η διάθεση θα έχουν διάρκεια. Τώρα το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναστόπουλος.


Τέλος επανέρχονται στα αγωνιστικά τους καθήκοντα Τζούμπα – Σέμος, ενώ τιμωρημένοι είναι Κάκογλου – Μπλέτσας. Ο Αλέκος Ράντος μπήκε σε προπονητικό πρόγραμμα από σήμερα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ