
Φιλική νίκη της Γαλατάσαραϊ με 2-0 επί της Βέρντερ Βρέμης
Παρουσία 20.000 θεατών στο στάδιο της Αγκυρας, η Γαλατάσαραϊ ήταν η μεγάλη νικήτρια με 2-0, σε επίσημο διεθνές φιλικό με τη Βέρντερ Βρέμης. Ο Μάριο Ζαρντέλ ήταν για μία ακόμη φορά η... αιχμή του δόρατος για την κάτοχο του Κυπέλλου UEFA και νικήτρια του ευρωπαϊκού Super Cup.
75
Παρουσία 20.000 θεατών στο στάδιο της Αγκυρας, η Γαλατάσαραϊ ήταν η μεγάλη νικήτρια με 2-0, σε επίσημο διεθνές φιλικό με τη Βέρντερ Βρέμης. Ο Μάριο Ζαρντέλ ήταν για μία ακόμη φορά η… αιχμή του δόρατος για την κάτοχο του Κυπέλλου UEFA και νικήτρια του ευρωπαϊκού Super Cup.
O Bραζιλιάνος άσος της τουρκικής ομάδας, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπενφίκα, στην οποία αναμένεται να πάει το ερχόμενο καλοκαίρι, ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο τέρματα επί των Γερμανών στο 44 και το 52, που ήταν και τα μοναδικά της αναμέτρησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σπουδαίος Σίνερ: Πήρε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο και επέστρεψε στο Νο.1 (2-0, vid)
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Μείωσε κι άλλο από την κορυφή και πάει για «τελικό» με την Άρσεναλ
- Πόσο ασφαλές καταφύγιο είναι ο χρυσός; Τι δείχνει το πρόσφατο παρελθόν
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τους δανεικούς και τον Μούσα Σισοκό
- «Πλανήτη Γη, είσαι ένα πλήρωμα» – Ρεκόρ, δάκρυα και το πανανθρώπινο μήνυμα του Artemis II συγκινεί
- Στεγαστική κρίση: Πώς αξιολογεί η αγορά τις προτάσεις ΔΝΤ και ΤτΕ για προσιτή κατοικία




