Μία πριγκιπική τιάρα για τη μελλόνυμφη «βασίλισσα της ποπ»
Τοις μετρητοίς φαίνεται ότι πήρε η Μαντόνα τον τίτλο της «βασίλισσας της ποπ», καθώς στην τελετή του γάμου της σκοπεύει να φορέσει στο κεφάλι της την τιάρα της πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό, η οποία είναι διακοσμημένη με διαμάντια ανυπολόγιστης αξίας.
45
Τοις μετρητοίς φαίνεται ότι πήρε η Μαντόνα τον τίτλο της «βασίλισσας της ποπ», καθώς στην τελετή του γάμου της σκοπεύει να φορέσει στο κεφάλι της την τιάρα της πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό, η οποία είναι διακοσμημένη με διαμάντια ανυπολόγιστης αξίας.
Προκειμένου όμως να έχει και μια πιο ροκ νότα η γαμήλια εμφάνιση της, η μελλόνυμφη επέλεξε να συνδυάσει την τιάρα με ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες, στολισμένες -λόγω της ημέρας- με διαμάντια. Το νυφικό φόρεμά της έχει σχεδιάσει η Στέλα ΜακKάρτνεϊ, κόρη του διάσημου «σκαθαριού».
Οι υπολοιπες λεπτομέρειες της τελετής του γάμου της Μαντόνα με τον αγαπημένο της Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι θα αποκαλυφθούν μόνο στα επίσημα μέλη της λέσχης των θαυμαστών της.
Στο σχετικό δικτυακό τόπο αναφέρεται ότι ο Ρίτσι θα φορά στο γάμο σκοτσέζικο κιλτ, για να «δένει» με την ατμόσφαιρα του σκοτσέζικου κάστρου Σκάιμπο στο Ντόρνοκ, όπου στις 22 Δεκεμβρίου θα γίνει η τελετή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Δουδωνής: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – «Έχετε εκμεταλλευτεί προς όφελός σας κάθε παθογένεια του κράτους»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]




