57

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι και πάλι από την Τρίτη ο Πέτρος Μαρινάκης. Ο 32χρονος διεθνής μέσος συμφώνησε με τη διοίκηση της κρητικής ομάδας, και για τον επόμενο ενάμιση χρόνο θα φορά και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα. Οι αποδοχές του πρώην πια ποδοσφαιριστή του Εθνικού Αστέρα ανέρχονται στα 50 εκατομμύρια δραχμές περίπου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το καλοκαίρι του 2000 ο Πέτρος Μαρινάκης εγκατέλειψε το Ηράκλειο και εντάχθηκε στην ομάδα της Καισαριανής, όπου παρέμεινε για περίπου τρεις μήνες.


Έλυσε, όμως, κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Εθνικό Αστέρα και βρήκε αμέσως «καταφύγιο» στα παλιά του «λημέρια», τον ΟΦΗ.


Στον αγωνιστικό τομέα, σε κανονικό ρυθμό προπόνησης επανήλθαν την Τρίτη οι Νιόπλιας και Δερμιτζάκης, μειώνοντας έτσι τα προβλήματα για τον Αρη Βασιλείου σχεδόν κατά το ήμισυ, αφού ακόμη στη σχετική λίστα βρίσκονται οι Ηπειρώτης, Αδάμος, Κώτσιος, Παυλόπουλος και Χοσάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ