Για πέμπτη φορά μία Ινδή στέφεται «Μις Κόσμος»
Η «Μις Ινδία», η 18χρονη Πριγιάνκα Τσόπρα, στέφθηκε «Μις Κόσμος 2000» κατά την 50ή τελετή των καλλιστείων που έγινε χθες, Παρασκευή, στο Θόλο της Χιλιετίας στο Λονδίνο. Η Ινδή καλλονή κέρδισε, εκτός από τον τίτλο, και χρηματικό έπαθλο 100.000 δολαρίων, (περίπου 38,6 εκατ. δρχ.), αλλά, όπως δήλωσε, ο τίτλος αξίζει για εκείνη πολύ περισσότερο.
45
Η «Μις Ινδία», η 18χρονη Πριγιάνκα Τσόπρα, στέφθηκε «Μις Κόσμος 2000» κατά την 50ή τελετή των καλλιστείων που έγινε χθες, Παρασκευή, στο Θόλο της Χιλιετίας στο Λονδίνο. Η Ινδή καλλονή κέρδισε, εκτός από τον τίτλο, και χρηματικό έπαθλο 100.000 δολαρίων, (περίπου 38,6 εκατ. δρχ.), αλλά, όπως δήλωσε, ο τίτλος αξίζει για εκείνη πολύ περισσότερο.
Είναι η πέμπτη φορά που μία Ινδή αποσπά τον τίτλο στην 50χρονη ιστορία του θεσμού και η δεύτερη συνεχόμενη φορά που μία φιναλίστ από την Ινδία διακρίνεται σε διεθνή διοργάνωση, καθώς τον περασμένο Μάιο η Λάρα Ντούτα αναδείχτηκε «Μις Υφήλιος».
Η Πριγιάνκα δήλωσε ότι της αρέσει να διδάσκει μουσική, ότι σχεδιάζει να ασχοληθεί με την εκστρατεία ενημέρωσης για το aids και προσέθεσε ότι σκοπεύει να παρακολουθήσει μαθήματα κλινικής ψυχολογίας για να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι καταλήγουν στην παράνοια.
Η μικρή πόλη της Βαρεϊγί στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της βόρειας Ινδίας γιορτάζει τη στέψη της νεαρής Ινδής που εκλέχτηκε «Μις Κόσμος 2000». «Αισθάνομαι πολύ περήφανη. Το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπά» είπε στους δημοσιογράφους η γιαγιά της ωραιότερης κοπέλας του 2000.
Στο διαγωνισμό ομορφιάς, που παρακολούθησαν πάνω από δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, μετείχαν καλλονές από 95 χώρες. Ο θεσμός ξεκίνησε το 1951 και τον πρωτοπαρουσίασε ο Ερικ Μόρλεϊ, ο οποίος πέθανε στις αρχές του Νοεμβρίου σε ηλικία 82 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ απαιτεί υποταγή από τις εταιρείες ΑΙ – Εκβιάζει για νέα εργαλεία πολέμου
- «Δολοφόνοι, εσείς είστε το νέο Άουσβιτς» του Θανάση Τριαρίδη, στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
- Στο Alithia Forum της κυβέρνησης η δημοσκοπική Marc που ελέγχεται για εικονικά τιμολόγια αξίας χιλιάδων ευρώ
- Βουλγαρία: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές
- «Ρελάνς» επιδιώκει ο Ανδρουλάκης απέναντι στο Μαξίμου- Στο «κάδρο» υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ
- Looksmaxxing: Πως επηρεάζει τους άνδρες το νέο trend στα social media;
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων λόγω Μέσης Ανατολής
- Επλήγη πλοίο στα στενά του Ορμούζ – «Την πιο σφοδρή επίθεση» κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε το Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442