Σχέδια για κοινή θεατρική εμφάνιση
Το γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι Τομ Κρουζ - Νικόλ Κίντμαν σχεδιάζει να εμφανιστεί στη σκηνή του θεάτρου Donmar Warehouse στο Λονδίνο το επόμενο έτος. Στο παρελθόν οι δύο ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη, πρόσφατα στην ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ μαζί στο θεατρικό σανίδι.
69
Το γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι Τομ Κρουζ – Νικόλ Κίντμαν σχεδιάζει να εμφανιστεί στη σκηνή του θεάτρου Donmar Warehouse στο Λονδίνο το επόμενο έτος. Στο παρελθόν οι δύο ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη, πρόσφατα στην ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αλλά δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ μαζί στο θεατρικό σανίδι.
Σύμφωνα με την Guardian, το ζευγάρι συζητά σχετικά με το θεατρικό έργο στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχει. Η θεατρική σκηνή όμως στην οποία θα ανεβεί το έργο με τους δύο ηθοποιούς υπήρξε επιλογή της Κίντμαν, που τη θεωρεί «τυχερή». Ο λόγος είναι ότι σε αυτό το θέατρο η Κίντμαν έπαιξε με μεγάλη επιτυχία το 1997 στο έργο The Blue Room, σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες. Το έργο εκείνο, μάλιστα, παρουσιάστηκε, μετά τις παραστάσεις στη Βρετανία, και στο Μπρόντγουεϊ με την ίδια επιτυχία.
Εξάλλου, η απόφαση του Κρουζ να παίξει στο βρετανικό θέατρο αντανακλά την παλιά επιθυμία του να ξεφύγει από την κινηματογραφική δραστηριότητα, με την οποία ασχολείται αποκλειστικά μέχρι σήμερα. Παράλληλα, ακολουθεί το δρόμο τον οποίο χάραξαν πολλοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ, που «δοκιμάστηκαν» στο θέατρο με μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι Κάθλιν Τέρνερ, Τζέσικα Λανγκ, Ντάριλ Χάνα, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ρέιφ Φάινς και Ζιλιέτ Μπινός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιωάννα Τούνη: Νέα δικάσιμος για την υπόθεση revenge porn – Γιατί δεν προβλήθηκε τo επίμαχο βίντεο, το μήνυμα της
- Ταυτοποιήθηκε 22χρονος που ανέβαζε βίντεο στα social media να κάνει κόντρες με τη μηχανή του
- ΚΑΠ: «Σπέρνουν» επιδοτήσεις, «θερίζουν» ανισότητες – Πολλά για τους λίγους, λίγα για τους πολλούς
- Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό το παιχνίδι με τον ‘Αγιαξ αλλά η προσοχή μας στον Βόλο»
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ φέρεται να συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ στην ανατροπή Μαδούρο – Οι επαφές και οι απειλές
- Παρήγγειλε από το εξωτερικό 8 κιλά κάνναβης μέσω ταχυδρομείου – Συνελήφθη 33χρονος




