Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Ν.Γκατζογιάννη για τη σχέση Ωνάση – Κάλλας
Το βιβλίο του Νίκου Γκατζογιάννη (ή αλλιώς Νίκολας Γκέιτζ) που τιτλοφορείται «Ελληνική φλόγα», και στο οποίο ο συγγραφέας - δημοσιογράφος καταθέτει τις δικές του μαρτυρίες για τη θυελλώδη σχέση του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Μαρία Κάλλας, παρουσιάστηκε σήμερα, Πέμπτη, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο.
Το βιβλίο του Νίκου Γκατζογιάννη (ή αλλιώς Νίκολας Γκέιτζ) που τιτλοφορείται «Ελληνική φλόγα», και στο οποίο ο συγγραφέας – δημοσιογράφος καταθέτει τις δικές του μαρτυρίες για τη θυελλώδη σχέση του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Μαρία Κάλλας, παρουσιάστηκε σήμερα, Πέμπτη, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο.
Η ερωτική σχέση του μεγιστάνα και της ντίβας της όπερας, που άρχισε το 1959, σκανδάλισε και γοήτευσε τον κόσμο από την πρώτη στιγμή, δίνοντας παράλληλα το ερέθισμα για τη συγγραφή δεκάδων βιβλίων.
Όπως, όμως, υποστηρίζει ο Νίκος Γκατζογιάννης, στη δική του έκδοση δημοσιεύονται ντοκουμέντα τα οποία έχουν διασταυρωθεί από τουλάχιστον δύο πηγές καθώς και από το ημερολόγιο καταστρώματος της θαλαμηγού «Χριστίνα».
Στη σημερινή παρουσίαση παρόντες ήταν ο Αμερικανός πρέσβης Νίκολας Μπερνς, φίλος του Γκέιτζ, και ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης, Αντώνης Σαμαράς, και ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γκελεστάθης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας