43

Έκθεση φωτογραφιών του Στάθη Χαριτόπουλου με εικόνες που αποτυπώθηκαν στους Αγίους Τόπους διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο. Η έκθεση έχει τίτλο «Στα βήματα του Χριστού» και θα διαρκέσει από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Στάθης Χαριτόπουλος καταλαμβάνει ήδη ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους φωτογράφους του Αγίου Όρους και είναι ιδρυτικό μέλος της «Αγιορείτικης Φωτοθήκης».


Στην καλλιτεχνική πορεία του περιλαμβάνονται σειρά λευκωμάτων για την Ιερά Επιστασία καθώς και εκθέσεις -τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό- με θέματα από το φυσικό περιβάλλον και την παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Τραπεζούντας.


Πολλά από τα έργα του φιλοξενούνται σε αίθουσες της Ρώμης, του Παρισιού, της Νέας Υόρκης, του Σικάγο, της Σουηδίας, της Γερμανίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας καθώς και σε πολλές ιδιωτικές και δημόσιες υπηρεσίες της χώρας μας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ