Ηλεκτρονικοί Hooverphonic στην Αθήνα
Το τριμελές βελγικό συγκρότημα Hooverphonic πρόκειται να εμφανιστεί στο κλαμπ Ρόδον για δύο συναυλίες, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Eισιτήρια προπωλούνται σε κεντρικά δισκοπωλεία και στο ταμείο του Ρόδον αντί 7.500 δραχμών.
69
Το τριμελές βελγικό συγκρότημα Hooverphonic πρόκειται να εμφανιστεί στο κλαμπ Ρόδον για δύο συναυλίες, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου. Eισιτήρια προπωλούνται σε κεντρικά δισκοπωλεία και στο ταμείο του Ρόδον αντί 7.500 δραχμών.
Το συγκρότημα σχηματίστηκε πριν από τρία χρόνια στο Βέλγιο και η μουσική τους δημιουργία μετρά τρία άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το φετινό The Magnificent Tree. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, κοινή συνισταμένη και των τριών δίσκων είναι η ηλεκτρονική ποπ, ο συνδυασμός της με την τριπ χοπ και η δημιουργική νεωτεριστική διάθεση των τριών μουσικών του γκρουπ.
Όπως δήλωσε ο ιδρυτής του γκρουπ Αλεξ Κάλιερ: «Το πρόγραμμα των συναυλιών θα περιλαμβάνει κομμάτια από το τελευταίο μας άλμπουμ, αλλά και τα δύο προηγούμενα. Θα ακουστούν, επίσης, διασκευές και, γενικότερα, στόχος μας είναι τα τραγούδια τα οποία θα παρουσιάσουμε να κρύβουν δύναμη και να χαρακτηρίζονται από τον ηλεκτρονικό ήχο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΗΕ: Στην Άγκυρα θα ταξιδέψει ο Γκουτέρες με κύρια ατζέντα το προσφυγικό και τις περιφερειακές εξελίξεις
- Το μεσημέρι ανακοινώνονται τα μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στη σκιά του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Formula 1
- Ιράν: ΤACO ή όχι, όσο ο Τραμπ παραμένει στη Μέση Ανατολή τόσο δυσκολότερο είναι να φύγει
- Ισπανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες μετά από πυρκαγιά
- Super League: Ο Βεργέτης ορίστηκε στην Τούμπα, ο Ματσούκας στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός




