
Ραντεβού τη Δευτέρα για Πανιώνιο και Εθνικό Αστέρα Το παιχνίδι διακόπηκε λόγω κακών καιρικών
Το ποδόσφαιρο με το πόλο μπέρδεψε ο διαιτητής Ποντίκης στη Νέα Σμύρνη σφυρίζοντας την έναρξη του αγώνα Πανιωνίου - Εθνικού Αστέρα. Όμως ύστερα από δεκαεπτά λεπτά αναγκάστηκε να διατάξει τη διακοπή του αγώνα, ενώ οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0.
66
Το ποδόσφαιρο με το πόλο μπέρδεψε ο διαιτητής Ποντίκης στη Νέα Σμύρνη σφυρίζοντας την έναρξη του αγώνα Πανιωνίου – Εθνικού Αστέρα. Όμως ύστερα από δεκαεπτά λεπτά αναγκάστηκε να διατάξει τη διακοπή του αγώνα, ενώ οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση του κ. Ποντίκη να ξεκινήσει το παιχνίδι προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να πείσει τον «άρχοντα» του αγώνα ότι η μπάλα δεν μπορεί να κάνει… γκελ!
Ό,τι δεν κατάφερε ο Μπέος, το κατάφερε ο ίδιος ο καιρός. Λόγω των κακών συνθηκών στο γήπεδο παραλίγο να τραυματιστούν ο Τέσοβιτς και ο Γόγολος, όταν ο πρώτος προσπαθώντας να πάρει τη μπάλα χτύπησε τον αμυντικό του Πανιωνίου. Ο Ποντίκης τού έδειξε κίτρινη κάρτα -η οποία μετρά παρά τη διακοπή του αγώνα- και στη συνέχεια έδειξε στους παίκτες των δύο ομάδων το δρόμο προς τα αποδυτήρια.
Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση


