Οι ταινίες που θα προβληθούν την Τρίτη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι ταινίες που θα προβληθούν σήμερα, Τρίτη, πέμπτη ημέρα του 41ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Σε όλα τα τμήματα, η προσέλευση του κοινού είναι μεγάλη, εκείνο, όμως, που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού είναι το τμήμα των Νέων Οριζόντων.
38
Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι ταινίες που θα προβληθούν σήμερα, Τρίτη, πέμπτη ημέρα του 41ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Σε όλα τα τμήματα, η προσέλευση του κοινού είναι μεγάλη, εκείνο, όμως, που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού είναι το τμήμα των Νέων Οριζόντων.
Συγκεκριμένα, στην αίθουσα Ολύμπιον Ι θα προβληθεί η ταινία «Το φως που σβήνει» του Βασίλη Δούρου (23:00) και στην αίθουσα Παύλος Ζάννας οι ταινίες «Απιστία» του Λιβ Ούλμαν από τη Σουηδία (17:00) και «Ο κύκλος» του Τζαφάρ Παναχί, ιρανοϊταλικής συμπαραγωγής (20:00).
Στο Cine Προβλήτα 1 θα παρουσιαστούν οι εξής ταινίες: «Τρία Βήματα» του Σρντιαν Βούλετιτς, μια συμπαραγωγή Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και Σλοβενίας, «Πορνοταινία» του Damjan Kozole από τη Σλοβενία (15:00), «Ο μικρός αδελφός» του Μπαχτιάρ Χουντοϊναζάροφ, συμπαραγωγή Ρωσίας και Τατζικιστάν (17:30), «Αγκίστρι στον ουρανό» του Λιούμπισα Σαμαρντζίτς, ιταλογιουγκοσλαβικής συμπαραγωγής (20:00) και «Σε κείνη τη χώρα» της Λίντια Μπομπρόβα από τη Ρωσία (22:30).
Στο Cine Προβλήτα 2 θα παιχτεί η ταινία «Ένα αληθινό θηλυκό» της Κατρίν Μπρεϊγιά από τη Γαλλία (13:00, 20:30) και στο Cine Προβλήτα 3 οι ταινίες: «Την τσάντα ή τη ζωή σου» και «Ψηλά τα χέρια» του Σκολιμόβσκι από την Πολωνία (15:00), «Μέρες του 36» του Θόδωρου Αγγελόπουλου (17:00), «Στο φως του φεγγαριού» του Σκολιμόβσκι (19:30) και «Οι κυνηγοί» του Θόδωρου Αγγελόπουλου (22:00).
Επίσης, στο Cine Προβλήτα 4 προβάλλονται οι ταινίες: «2000 + 1 στιγμές» του Δημήτρη Αθανίτη (17:30), «17 στα 18» του Μίμη Κουγιουμτζή (20:00) και «Τέλος αιώνα» του Νέουνγκ Χαν Σονγκ (22:30).
Τέλος, στον Κινηματογράφο Βακούρα θα ακολουθήσει η προβολή των ταινιών: «Πολαρόιντ» του Αγγελου Φραντζή (19:00), «Το πλοίο των παρανόμων» του Σκολιμόβσκι αμερικανικής παραγωγής (21:00) και «Η επιτυχία είναι η καλύτερη εκδίκηση» του Σκολιμόβσκι, γαλλοβρετανικής συμπαραγωγής (23:00).
ΜΠΕ
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442