45

Στις νέες εγκαταστάσεις στίβου στον Αγιο Κοσμά θα εμφανιστούν σήμερα, Παρασκευή, οι Iron Maiden, οι οποίοι με τη συναυλία τους στην Αθήνα ολοκληρώνουν την πανευρωπαϊκή τους περιοδεία. Έτσι το δημοφιλές συγκρότημα αποζημιώνει τους θαυμαστές του, καθώς τους απογοήτευσε με την ακύρωση της εμφάνισής του στο 5ο Rockwave Festival.

«Όπως έχουμε πει κατά καιρούς, απεχθανόμαστε να ακυρώνουμε συναυλίες. Έτσι χαρήκαμε πολύ που είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε μία ακόμη συναυλία στην Αθήνα» δηλώνει ο Στιβ Χάρις στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.


Οι πόρτες των νέων εγκαταστάσεων στίβου στον Αγιο Κοσμά θα ανοίξουν απόψε στις 5:00 μ.μ. και η συναυλία θα αρχίσει στις 7:00 μ.μ.


Υπενθυμίζεται ότι οι Iron Maiden επρόκειτο να εμφανιστούν στο φετινό Rockwave Festival, αλλά ακύρωσαν την τελευταία στιγμή την εμφάνισή τους, επικαλούμενοι τον τραυματισμό του κιθαρίστα τους Τζάνικ Γκερς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ