57

Το δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε την Κυριακή ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών Ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μανδάλης, ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω το Σάββατο να εισπράττει 400.000 δραχμές από παράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας της Β Αθηνών. Ο Μανδάλης οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Ο παράγοντας της ομάδας της Αθήνας ζήτησε από τον αντιπρόεδρο του ΣΑΔ να μεσολαβήσει, ώστε να ευνοηθεί σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.


Εναντίον του Παναγιώτη Μανδάλη, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για δωροδοκία και τον παρέπεμψε για συμπλήρωση των στοιχείων της δικογραφίας σε τακτικό ανακριτή.


Ο ανακριτής, ανεξαρτήτως του εάν το αδίκημα είναι σε βαθμό πλημμελήματος, έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με τη δικονομία, να διατάξει την κράτηση του κατηγορουμένου, με την έγκριση φυσικά και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ