75

Ο Ηρακλής διπλασίασε τις νίκες του στο Πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε την Τετάρτη του Πανελληνίου με 3-1 στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική.

Ο αγώνας έγινε στο άδειο από φιλάθλους Κατσάνειο, λόγω της τιμωρίας που εκτίει ο «Γηραιός». Οι άνθρωποι του Ηρακλή, για να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους που ήθελαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, είχαν τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στο προαύλιο του κλειστού γυμναστηρίου. Η κίνηση αυτή των «κυανολεύκων» προσέλκυσε περίπου πενήντα φιλάθλους, ενώ μεγαλύτερο αναμένεται να είναι το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.


Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πετύχαμε σπουδαία νίκη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε ξένες έδρες.» Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανελληνίου, Γιάννης Λάιος, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του: «Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός. Γνωρίζαμε τι θα συναντούσαμε. Προερχόμαστε από δύσκολα παιχνίδια και τα παιδιά μου είναι κουρασμένα.»


Τα σετ: 25-20, 25-14, 20-25, 25-9.


Ηρακλής (Λεώνης): Μέλκας, Κράβαρικ, Καστόρνοφ, Νέμετς, Κυριαζής, Ιωαννίδης/ λ- Γεωργιάδης, Δεσλής, Καρυπίδης και Καλμαζίδης.


Πανελλήνιος (Λάιος): Κατζ, Καζάζης, Σκόριτς, Αθανασιάδης, Θεοδωρίδης, Βιζόφσκι/ λ- Δημητρακάκος, Λάππας, Κουλιέρης και Αποστόλου.


Η βαθμολογία


(σε δύο αγώνες)


1. Ολυμπιακός (6-1) 4


2. Παναθηναϊκός (6-1) 4


3. ΕΑ Πατρών (6-1) 4


4. Ηρακλής (6-3) 4


5. ΑΕΚ (3-3) 3


6. Ορεστιάδα (4-5) 3


7. Πανελλήνιος (4-5) 3


8. Αρης Νικ. (3-5) 3


9. Αρης (4-6) 2


10. ΠΑΟΚ (3-6) 2


11. Ιωνικός (2-6) 2


12. Ολυμπιάς Πατρών (1-6) 2

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ