
Πιθανή μείωση του ρυθμού ανάπτυξης του Διαδικτύου
Ελαττώνεται η συχνότητα εμφάνισης νέων δικτυακών τόπων, σύμφωνα με έρευνα του ΟCLC (Online Computer Library Center). Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες σε βιβλιοθήκες της βόρειας Αμερικής.
60
Ελαττώνεται η συχνότητα εμφάνισης νέων δικτυακών τόπων, σύμφωνα με έρευνα του ΟCLC (Online Computer Library Center). Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες σε βιβλιοθήκες της βόρειας Αμερικής.
Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, ο ρυθμός ανάπτυξης του Internet κατά την περίοδο 1999 – 2000 έπεσε στο 53% από το 77% που σημείωνε την περίοδο 1998 – 1999.
Συγκεκριμένα, το δωδεκάμηνο 1998 – 1999 ο αριθμός των δικτυακών τόπων αυξήθηκε από 2,6 σε 4,7 εκατομμύρια, ενώ από το 1999 έως το 2000 από 4,7 σε 7,1 εκατομμύρια.
Ο υπεύθυνος του εγχειρήματος, Εντ Ο Νιλ, τόνισε πάντως ότι η έρευνα στηρίχτηκε στην καταγραφή του πλήθους των δικτυακών τόπων και όχι του όγκου του περιεχομένου τους. Συνεπώς δεν είναι σίγουρο αν όντως ελαττώνεται ο ρυθμός ανάπτυξης του Διαδικτύου, αφού η μείωση της συχνότητας δημιουργίας νέων δικτυακών τόπων μπορεί να αντισταθμίζεται από την αύξηση του περιεχομένου των υπαρχόντων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων

