26

Ο Πίτερ Τέιλορ θα αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας μόνο για ένα παιχνίδι, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας της χώρας, Ντέιβιντ Ντέιβις. Ο προπονητής της Λέστερ θα καθίσει στον πάγκο του αγγλικού συγκροτήματος στο φιλικό αγώνα με την Ιταλία, που θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου στο Τορίνο. Βοηθός του θα είναι ο Στιβ ΜακΛάρεν, βοηθός του Αλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ανακοίνωση έγινε στο ξεναδοχείο West London από την αγγλική ομοσπονδία και, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, τόσο ο Τέιλορ όσο και ο ΜακΛάρεν θα συνεχίσουν τη δουλειά τους κανονικά στις ομάδες τους.


«Πρόκειται για το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή μου. Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να υπάρξει μεγαλύτερη τιμή» είπε ο Τέιλορ, μόλις πληροφορήθηκε την είδηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ