Στη Μαντόνα το δικαίωμα χρήσης του ομώνυμου δικτυακού τόπου
Το δικαίωμα χρήσης του δικτυακού τόπου madonna.com κέρδισε τελικά η σταρ της ποπ, Μαντόνα, λόγω χρησικτησίας, ύστερα από την προσφυγή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO) των Ηνωμένων Εθνών.
43
Το δικαίωμα χρήσης του δικτυακού τόπου madonna.com κέρδισε τελικά η σταρ της ποπ, Μαντόνα, λόγω χρησικτησίας, ύστερα από την προσφυγή της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO) των Ηνωμένων Εθνών.
Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ζητήσει την αφαίρεση του δικαιώματος χρήσης του δικτυακού τόπου από τον μέχρι σήμερα ιδιοκτήτη του, Νταν Παρίσι, ο οποίος τον αγόρασε το 1998.
Μόλις έγινε γνωστή η προσφυγή της, ο Παρίσι δήλωσε ότι η λέξη «Μαντόνα» είναι αγγλική και δεν ανήκει αποκλειστικά σε κανέναν. Ωστόσο, τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής του ΟΗΕ είχαν διαφορετική άποψη, αφού στην απόφασή τους τόνισαν ότι η σταρ χρησιμοποιεί αυτό το όνομα από το 1979.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- 2024 YR4: Καθησυχαστική η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία – «Η Σελήνη είναι ασφαλής»
- Εγκλωβισμένος στο Κατάρ ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί (pic)
- Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πέτυχε ακόμα τους στόχους του στο Ιράν
- Ηνωμένο Βασίλειο: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Άννα δεν αντάλλαξαν φιλί στη λειτουργία της Κοινοπολιτείας
- Θεοδωρικάκος: Οι λόγοι που δεν μειώνει η κυβέρνηση τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και τον ΦΠΑ
- Κροατία – Ελλάδα 98-73: Δεύτερη ήττα για την Εθνική γυναικών στα προκριματικά του Eurobasket 2027 (vid)




