
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρσαλ η Νήαρ ΗστΦιλικό με Αρη για το σύλλογο Ήλιος
Την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ Ντόνι Μάρσαλ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Νήαρ Ηστ. Ο Μάρσαλ θα αντικαταστήσει τον Τσάντλερ Τόμπσον, ο οποίος, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του για μόνιμη εγκατάσταση.
Την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ Ντόνι Μάρσαλ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Νήαρ Ηστ. Ο Μάρσαλ θα αντικαταστήσει τον Τσάντλερ Τόμπσον, ο οποίος, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του για μόνιμη εγκατάσταση.
Ο Μάρσαλ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην ομάδα της Καισαριανής. Αναμένεται μάλιστα να έλθει στην Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη και να ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις, ώστε να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι 27 ετών και έχει ύψος 2.01. Την περασμένη σεζόν, ο Μάρσαλ αγωνίστηκε σε δέκα αγώνες του ΝΒΑ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και το υπόλοιπο της περιόδου στο Κονέκτικατ, ομάδα του CBA.
Αγώνας ανθρωπιάς την Τετάρτη
Την Τετάρτη, εξάλλου, η Νήαρ Ηστ δίνει έναν αγώνα ανθρωπιάς. Αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι τον Αρη στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Καισαριανής, και τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ατόμων με ειδικές ανάγκες «Ήλιος».
Ο αρχηγός της Νήαρ Ηστ, Γιώργος Πανταζόπουλος, απευθύνει έκκληση στο φίλαθλο κοινό να προσέλθει στο γήπεδο και να ενισχύσει με την κίνησή του αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη του συλλόγου.
«Είναι υπέροχο να νιώθεις ότι προσφέρεις μια ελάχιστη βοήθεια σε κάποιους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας» τόνισε ο Πανταζόπουλος.
Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 2.000 δραχμές.
- Ανακοινώθηκαν στη Βουλή οι ανεξαρτητοποιήσεις των βουλευτών που αποχώρησαν από τη Νέα Αριστερά
- Νέα ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Εξακολουθεί να μην χρειάζεται σχόλιο…» (vid)
- Λάρισα: Σε εξέλιξη επιχείρηση του «ελληνικού FBI» για εξάρθρωση κυκλώματος εκβιασμών και απάτης
- Έκθεση για τη Δικαιοσύνη στον Κόσμο: Η ουτοπία ως απάντηση στην εποχή των «πολυκρίσεων»
- Ο Βασίλης Κώστας μιλά για τι τον εμπνέει στην ηπειρωτική μουσική
- Οι οπαδοί της Κοπεγχάγης αποχαιρέτησαν τον Μάριο Οικονόμου (pic)


