Στην κορυφή της premier league έμεινε μόνη η Λέστερ με τη συμπλήρωση της όγδοης αγωνιστικής. Η… συγκάτοικός της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Αρσεναλ με 1-0 στο Χάιμπουρι, με ένα εκπληκτικό γκολ του Γάλλου Τιερί Ανρί. Με αυτήν τη νίκη τους οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους «μπέμπηδες» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς.

Αντίθετα, η Λέστερ παρέμεινε αήττητη στην όγδοη αγωνιστική. Αυτή τη φορά οι «λύκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) εκτός έδρας με τη Σάντερλαντ.


Στο Στάμφορντ Μπριτζ η Τσέλσι του Κλαούντιο Ρανιέρι δείχνει ότι συνέρχεται μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο UEFA από την ελβετική Σεν Γκάλεν. Οι «μπλε» του Λονδίνου συνέτριψαν τη Λίβερπουλ με 3-0, με γκολ των Βέστερφελντ (αυτογκόλ 10), Χάσελμπαϊνκ (11) και Γκούντιονσεν (71).