75

Εντυπωσιακός ήταν ο Αμιράν Καρντάνοφ και στο σημερινό τρίτο του αγώνα. Ο πρωταθλητής των 54κ. της ελευθέρας πάλης προετοιμάζεται για μία θέση στο βάθρο και δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Ο αγώνας του με τον Τουμεντεμπέρελ Ζουουμπάγιαν δεν πρόλαβε καν να αρχίσει, αφού ο Καρντάνοφ προηγήθηκε με 10-0 στον πρώτο γύρο και ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση.

Η προσπάθεια του πρωταθλητή ήταν εντυπωσιακή. Και ο Καρντάνοφ έδειξε ότι όταν φεύγοντας από την Ελλάδα έλεγε ότι μπορεί να πάρει μετάλλιο κάτι ήξερε.


Παρουσίαστηκε ιδιαίτερα δυνατός και στους τρεις αγώνες της Πέμπτης για τα προκριματικά, αφού κάθε άλλο παρά δυσκολεύτηκε να φτάσει σε ισάριθμες νίκες.


Η αρχή έγινε με 4-1 επί του Μολδαβού Ρεϊλεάν, συνέχισε με 7-0 επί του Ιρανού Κερμάνι και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην τετράδα με το 10-0 επί του Ζουουμπάγιαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ