26

Ο γενικός διευθυντής της Γκενιόν -αντίπαλος του Ηρακλή στο Κύπελλο UEFA- Ζορζ Μπερνάρ παρακολούθησε τον αγώνα του γηραιού με τον Αθηναϊκό.

Ελπίζω να μην παίζει πάντα έτσι ο Ηρακλής, γιατί θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα όταν θα βρεθούμε απέναντί του. Διαπίστωσα ότι είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Με εντυπωσίασαν οι επιθετικοί του και ιδιαίτερα ο Βραζιλιάνος, ο Εντερσον, ενώ επίσης μου έκανε εντύπωση η κεντρική αμυντική γραμμή του για την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά με την οποία αγωνίζεται ανέφερε και προσέθεσε:


Οι αλλαγές από την αριστερή πλευρά στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν ζωντάνια και πνοή στον Ηρακλή. Θα χρειαστεί να δω ακόμη ένα παιχνίδι για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα, αφού σήμερα ο Ηρακλής δεν είχε πίεση από τον αντίπαλό του.


Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Κυράστας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση, δεν περιορίστηκε στο σχολιασμό του αγώνα αλλά μίλησε και για την αντίπαλο της ομάδας του στο Κύπελλο UEFA: Παρά τις καιρικές συνθήκες, που δεν ήταν κατάλληλες (σ.σ. είχε ζέστη), αλλά και το άσχημο τερέν, σε μερικά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, που είχαμε ρυθμό. Κάναμε ένα καλό σκορ, και πιστεύω ότι το επόμενο Σάββατο θα σφραγίσουμε την πρόκριση ως πρώτη ομάδα του ομίλου, που ήταν και ο αρχικός μας στόχος. Αν και αυτή την εβδομάδα είχαμε αρκετές ελλείψεις λόγω απουσίας παικτών στην εθνική ομάδα, βρίσκουμε το ρυθμό μας και εμφανίζουμε συνεχώς βελτίωση τόνισε.


Η Γκενιόν είναι καλή ομάδα μεσοεπιθετικά, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα. Εχει μεγαλύτερες δυνατότητες απ αυτές που έδειξε στο παιχνίδι που παρακολούθησα. Είτε εγώ είτε κάποιος από τους συνεργάτες μου, θα την ξαναδούμε, αφού υπάρχουν κάποιοι παίκτες, όπως ο Ζαϊρί και ο Γκας, για τους οποίους θέλουμε να έχουμε άποψη. Η πρόκριση είναι 50-50, και θα την πάρει η ομάδα που θα παίξει έξυπνα και δεν θα υποτιμήσει τον αντίπαλό της επισήμανε καταλήγοντας ο τεχνικός του Ηρακλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ