
Τα περισσότερα νοικοκυριά στις ΗΠΑ είναι συνδεδεμένα στο Internet
Τα περισσότερα αμερικανικά σπίτια είναι συνδεδεμένα πλέον στο Διαδίκτυο, όπως προκύπτει από δύο μελέτες σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου στις ΗΠΑ. Η αύξηση της οικιακής χρήσης του Internet αποδίδεται στη μείωση των τιμών των υπολογιστών και στις δωρεάν συνδέσεις στο Διαδίκτυο.
40
Τα περισσότερα αμερικανικά σπίτια είναι συνδεδεμένα πλέον στο Διαδίκτυο, όπως προκύπτει από δύο μελέτες σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου στις ΗΠΑ. Η αύξηση της οικιακής χρήσης του Internet αποδίδεται στη μείωση των τιμών των υπολογιστών και στις δωρεάν συνδέσεις στο Διαδίκτυο.
Οπως μετέδωσε το ZDNet την Πέμπτη, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Nielsen/NetRatings που δημοσιεύθηκε χθες, το 52% των αμερικανικών νοικοκυριών έκαναν χρήση του Διαδικτύου τον Ιούλιο. Το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο περσινό κατά 35%.
Η ίδια έρευνα κατέδειξε ότι οι Αμερικανοί χρήστες έμειναν συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο δύο ώρες κατά μέσο όρο περισσότερο το μήνα, σε σχέση με πέρυσι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα τρίτο αυτών που σερφάρουν στο Διαδίκτυο κατεβάζει βίντεο και μουσική.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε αύξηση του αριθμού των νοικοκυριών που συνδέονται στο Διαδίκτυο με τη χρησιμοποίηση των δικτύων υψηλών ταχυτήτων τεχνολογίας DSL.
Τέλος, έρευνα της MediaMetrix έδειξε ότι το 51% των αμερικανικών νοικοκυριών είχαν πρόσβαση στο Internet μόλις από τον Απρίλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος

