
Ο Κρις Τζεντ στη Ρέτζιο Εμίλια
Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικανός φόργουορντ Κρις Τζεντ. Επειτα από τη θητεία του στον Πανιώνιο, ο Τζεντ συμφώνησε να αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στη Ρέτζιο Εμίλια.
63
Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμερικανός φόργουορντ Κρις Τζεντ. Επειτα από τη θητεία του στον Πανιώνιο, ο Τζεντ συμφώνησε να αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στη Ρέτζιο Εμίλια.
Ο ιταλικός σύλλογος, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία, ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου την απόκτησή του, καθώς υπογράφτηκε το συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.
Ο Τζεντ είχε δεχτεί πρόταση και από τη Νήαρ Ηστ, αλλά η ομάδα της Καισαριανής προτίμησε τον Τσάντλερ Τόμπσον που την περασμένη σεζόν είχε παίξει στην ισπανική Εστουντιάντες.
Κατόπιν τούτου, ο Τζεντ αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση μιας γνώριμης γι αυτόν ομάδας, καθώς είχε παίξει στο παρελθόν με τα χρώματά της, την περίοδο 1997-98.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Oil Prices Surge Amid Escalating Middle East Tensions
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 102-88: Τη… διέλυσε με σούπερ δίδυμο Ντόρσεϊ – Βεζένκοφ
- Εκκληση Πακιστάν σε Τραμπ να παρατείνει ο Τραμπ το τελεσίγραφο κατά δύο εβδομάδες – «Θα απαντήσουμε σύντομα», λέει ο Λευκός Οίκος
- Κάτι αλλάζει στο Google Photos – Το «μαγικό» κουμπί για τις φωτογραφίες
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Στουρνάρας: Πρόταση ΤτΕ για «μαχαίρι» σε 1.236 φοροαπαλλαγές 22,8 δισ.


