Χαρτογραφούνται τα γονίδια του βακτηρίου που προκαλεί χολέρα
Επιστήμονες δήλωσαν την Τετάρτη ότι χαρτογράφησαν το γονίδιο του βακτηρίου που προκαλεί χολέρα, μία από τις αρχαιότερες και πλέον θανάσιμες ασθένειες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο.
67
Επιστήμονες δήλωσαν την Τετάρτη ότι χαρτογράφησαν το γονίδιο του βακτηρίου που προκαλεί χολέρα, μία από τις αρχαιότερες και πλέον θανάσιμες ασθένειες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο.
Oι επιστήμονες ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για να παρασκευάσουν πιο αποτελεσματικά εμβόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη χολέρα έχασαν τη ζωή τους περίπου 8.500 άνθρωποι πέρυσι.
Η επιστημονική ομάδα από το Μέριλαντ των ΗΠΑ έγραψε στο έγκριτο περιοδικό Nature ότι οι έρευνές της προσανατολίζονται στη διερεύνηση της διαδικασίας μόλυνσης των ανθρώπων από το βακτήριο, το οποίο αναπτύσσεται σε ποταμούς και λίμνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- «Παύλο τα καταφέραμε, νικήσαμε, τους τσάκισες»: Με δάκρυα στα μάτια η Μάγδα Φύσσα μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής
- Ισπανός οπαδός μπέρδεψε τα…St James Park και αντί να δει Champions League, είδε Γ’ Αγγλίας!
- Επίθεση με πέτρες σε συρμό του Ηλεκτρικού στον σταθμό «Περισσός» – Τραυματίστηκε ένας επιβάτης
- Από φέτος οι γυναίκες μπορούν να υπηρετούν εθελοντική θητεία στο στρατό – Το βίντεο του ΓΕΣ
- Οι αδυναμίες της Τουρκίας στην αεράμυνα, το παράθυρο «ευκαιρίας» για την Ελλάδα και η Βουλγαρία
- Αρχίζουν άμεσα τα έργα για την ανακατασκευή του θρυλικού Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο Ζάππειο




