Ηλεκτρονική ποπ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο
Ενα ακόμα φεστιβάλ προστίθεται στα θερινά πολιτιστικά δρώμενα. Πρόκειται για το Ηλεκτρον - The 2 City Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.
69
Ενα ακόμα φεστιβάλ προστίθεται στα θερινά πολιτιστικά δρώμενα. Πρόκειται για το Ηλεκτρον – The 2 City Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν τρία από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της ηλεκτρονικής ποπ. Το πρώτο είναι το βρετανικό γκρουπ Chumbawamba, οι αποκαλούμενοι αναρχικοί της ποπ, οι οποίοι έγιναν ευρέως γνωστοί με την επιτυχία τους Tubthumping το 1997. Οι στίχοι και η μουσική τους εκφράζουν την επαναστατική λογική της εφηβείας και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
Το δεύτερο συγκρότημα είναι οι Dandy Warhols, οι οποίοι φλερτάρουν περισσότερο με την εναλλακτική ροκ μουσική. Εχουν στο ενεργητικό τους τρία άλμπουμ και η πιο πρόσφατη επιτυχία τους έχει τίτλο Not If You Were The Last Junkie On Earth.
Τέλος, οι Orbital, οι άρχοντες της ηλεκτρονικής ποπ, αναμένεται να μετατρέψουν το φεστιβάλ σε ένα σόου, το οποίο περίμεναν χρόνια οι θαυμαστές τους στη χώρα μας. Πασίγνωστη, εξάλλου, είναι η διασκευή που έχουν κάνει στο βασικό μουσικό θέμα του κινηματογραφικού Αγίου, που πήγε στο Νο 1 σε όλο τον κόσμο το 1997.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη σε χώρο κοντά στο λιμάνι και στην Αθήνα στο Οικολογικό Πάρκο Αγίων Αναργύρων, όπου έγινε και το φετινό Rockwave Festival.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γρίπη: Η κορύφωση έρχεται τις επόμενες μέρες
- Ινιέστα για… Ελ Κααμπί!
- Αλ Σάρα: «Όλα τα εκκρεμή θέματα με τις κουρδικές δυνάμεις θα επιλυθούν» – Συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία
- Βία, ενοχή και το προνόμιο της σιωπής — Δυνατό «ποδαρικό» το His & Hers για τις σειρές του 2026
- Η Χιλή κηρύσσει «κατάσταση καταστροφής» – Τουλάχιστον 16 νεκροί από τις πυρκαγιές
- Παναργειακός-Καλαμάτα 0-2: Επίδειξη δύναμης η «μαύρη θύελλα», στους +7 από τον Πανιώνιο
- Αίγινα: Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και έναν μήνα – Τι λένε στο in γιατροί, κάτοικοι και ο δήμαρχος του νησιού
- Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 4 μέλη συμμορίας που παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442