Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ενθουσίασε το κοινό της Χαλκιδικής
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης -στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας- το έργο Μ. Θεοδωράκης - Μια μουσική παράσταση από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας.
49
Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης -στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κασσάνδρας- το έργο Μ. Θεοδωράκης – Μια μουσική παράσταση από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας.
Ο Κώστας Μακεδόνας, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιάννης Μπέζος -που υποδύθηκε το Μίκη Θεοδωράκη- καθώς και η χορεύτρια Κατερίνα Κερβανίδου φάνηκαν αντάξιοι των απαιτήσεων των 2.500 ατόμων που παρακολούθησαν την παράσταση και δημιούργησαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα, άλλοτε συνοδεύοντας τους ερμηνευτές και άλλοτε χειροκροτώντας τους θερμά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Τα παιδιά με τα αποπαίδια του Λανουά και τα σενάρια για δυο ρέφερι
- Rolex και τα Oscars®: Μια διαχρονική δέσμευση στην τέχνη του κινηματογράφου
- Finalissima 2026: Από το Κατάρ και το Λονδίνο, στο «Μπερναμπέου» οδεύει το Ισπανία – Αργεντινή
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Οι εκστρατείες για τα Όσκαρ συνήθιζαν να είναι σοβαρές – Μετά εμφανίστηκε ο Τιμοτέ Σαλαμέ
- Ο παλμός της πόλης χτυπάει για 21 χιλιόμετρα: Η μοναδική εμπειρία του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας




