
Τον Ζιντάν στην Μπαρτσελόνα φέρνει ο υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου, Μπασά
Τον Ζινεντίν Ζιντάν ρίχνει στο εκλογικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα ο Λουίς Μπασά. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου δήλωσε σήμερα ότι ήδη έχει έλθει σε επαφή με Γάλλο άσο και, εάν τελικά καταφέρει να κερδίσει τους Γκασπάρ και Καστέλ στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, θα τον φέρει στη Βαρκελώνη.
34
Τον Ζινεντίν Ζιντάν ρίχνει στο εκλογικό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα ο Λουίς Μπασά. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου δήλωσε σήμερα ότι ήδη έχει έλθει σε επαφή με Γάλλο άσο και, εάν τελικά καταφέρει να κερδίσει τους Γκασπάρ και Καστέλ στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, θα τον φέρει στη Βαρκελώνη.
Ο Γιόχαν Κρόιφ (ο οποίος τον στηρίζει στις εκλογές) έχει ήδη μιλήσει με το Ζιντάν και του γνωστοποίησε ότι θα έλθει στην Μπαρτσελόνα εάν γίνω πρόεδρος αποκάλυψε ο Μπασά.
Μπορεί το ποσό των 20 δισ. δραχμών που ζητά η Γιουβέντους για να παραχωρήσει τον κορυφαίο ίσως ποδοσφαιριστή της Ευρώπης να φαντάζει απαγορευτικό, δεν μοιάζει, όμως, ικανό να πτοήσει τον υποψήφιο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.
Θεωρώ ότι οι οικονομικές απαιτήσεις της Γιουβέντους θα μειωθούν, αφού θα δώσουμε ως αντάλλαγμα κάποιους ποδοσφαιριστές στην ιταλική ομάδα.
Ο Χουάν Γκασπάρ, υποψήφιος που έχει την στήριξη του παραιτηθέντος προέδρου του ισπανικού συλλόγου, Λουίς Νούνιεθ, επέλεξε να… γελάσει, όταν έμαθε τις εξαγγελίες του αντιπάλου του, και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει μπλόφα τα λεγόμενα του Μπασά. Δεν πρόκειται να έλθει ο Ζιντάν, είναι σίγουρο αρκέστηκε να πει.
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του παίκτη διέψευσε ότι είχε την παραμικρή επαφή με τον Κρόιφ και υποστήριξε ότι ο ισχυρισμός αυτός δεν είναι παρά εκλογικό τρικ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»

