
Μόνο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες σκέφτεται ο Μοντάλι
Η πρόκριση της εθνικής ομάδας βόλεϊ στο Σίδνεϊ είναι το μόνο που απασχολεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζιαν Πάολο Μοντάλι. Ο Ιταλός προπονητής διέψευσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Μίλαν, χωρίς, ωστόσο, να αρνηθεί ότι έχει πρόταση από το σύλλογο της πατρίδας του.
34
Η πρόκριση της εθνικής ομάδας βόλεϊ στο Σίδνεϊ είναι το μόνο που απασχολεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζιαν Πάολο Μοντάλι. Ο Ιταλός προπονητής διέψευσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Μίλαν, χωρίς, ωστόσο, να αρνηθεί ότι έχει πρόταση από το σύλλογο της πατρίδας του.
Εχω δεχτεί προτάσεις, μεταξύ των οποίων και της Μίλαν, αλλά δεν έχω πάρει τις οριστικές αποφάσεις μου τόνισε ο Μοντάλι για να ξεκαθαρίσει:
Για την ώρα έχω στο μυαλό μου μόνο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα υπέγραφα σε κάποια ομάδα, εάν πρώτα δεν είχα ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών μου με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία τον καιρό αυτό. Δουλεύουμε σκληρά και είμαι σίγουρος ότι θα έλθουν αποτελέσματα.
Το εισιτήριο για το Σίδνεϊ θα κριθεί στο προολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από 24 έως 26 Ιουλίου. Αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι η Τυνησία, η Κίνα και η Ισπανία.
Αισιόδοξος ο Αγγελίδης
Αν συνεχίσουμε σε ανάλογους ρυθμούς και δεν υπάρξουν τραυματισμοί, μπορούμε να πετύχουμε στο προολυμπιακό τρεις νίκες, και μάλιστα χωρίς να χάσουμε σετ. Αυτό υποστήριξε ο Κώστας Αγγελίδης, ακραίος της εθνικής ομάδας.
Σύμφωνα με τον 27χρονο αθλητή, το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό, και μοναδικό πρόβλημα θα είναι ίσως το άγχος. Ελπίζω, όμως, να το αποβάλουμε και με τη βοήθεια του κόσμου κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα

