Τα νέα πάθη του Φιλ Κόλινς
Δύο νέα πάθη δήλωσε ότι έχει ο βετεράνος τραγουδιστής Φιλ Κόλινς: να γράφει μουσική για ταινίες και να παίζει τζαζ μουσική. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν έχει καμία επιθυμία να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία.
38
Δύο νέα πάθη δήλωσε ότι έχει ο βετεράνος τραγουδιστής Φιλ Κόλινς: να γράφει μουσική για ταινίες και να παίζει τζαζ μουσική. Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν έχει καμία επιθυμία να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία.
Ο νικητής του φετινού Οσκαρ για τη μουσική της ταινίας Ταρζάν ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης για την απονομή των Platinum Awards, στη βελγική πρωτεύουσα. Από εκεί δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ήδη δουλεύει τη μουσική για την επόμενη ταινία του Ντίσνεϊ, που θα βγει στους κινηματογράφους το 2003.
Κάθε φορά που γράφω ένα κομμάτι και θεωρώ ότι δεν ταιριάζει στην ταινία, το βάζω σε ένα διαφορετικό κουτί. Τα κομμάτια αυτά θα αποτελέσουν ένα καινούριο άλμπουμ του Φιλ Κόλινς τόνισε.
Πάντως, διευκρίνισε ότι ο μόνος λόγος που τον κάνει να καθυστερεί τη δημιουργία ενός νέου δίσκου είναι ότι μετά θα είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία.
Στη συνέντευξή του δεν παρέλειψε να καταδικάσει το γεγονός ότι πολύς κόσμος προτιμά να κατεβάζει τα μουσικά κομμάτια από το Internet.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες






