63

Αν και ο Ολλανδός τερματοφύλακας Ερβιν Φαν Ντερ Σάαρ εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα προλάβει το ντέρμπι του Δ Ομίλου με τη Γαλλία, την προσεχή Τετάρτη, η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη λόγω του τραυματισμού του στη φάση της εκτέλεσης του πέναλτι από τον Σιόνμπεργκ, στον προηγούμενο αγώνα των οράνιε με τη Δανία.

Δεν προπονούμαι. Θα κάνω κάποιες ασκήσεις με το γυμναστή αλλά πιστεύω ότι θα ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και θα παίξω την Τετάρτη δήλωσε ο 29χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Ολλανδίας και της Γιουβέντους.


Μια ημέρα μετά τον αγώνα με τη Δανία, ο Φαν Ντερ Σάαρ προσπάθησε να γυμναστεί αλλά εγκατέλειψε την προπόνηση, λόγω των μυϊκών σπασμών που έχει στο αριστερό του πόδι.


Ο αγώνας της Τετάρτης με τη Γαλλία, θα κρίνει την ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του Δ Ομίλου και θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό γύρο το δεύτερο του Γ Ομίλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ