
Εγκαινιάστηκε η έκθεση καλλιτεχνικοί θησαυροί του υπουργείου Εξωτερικών
Την έκθεση Καλλιτεχνικοί θησαυροί του υπουργείου Εξωτερικών εγκαινίασε τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου στο ισόγειο του κτιρίου του υπουργείου στη Βασιλίσσης Σοφίας.
67
Την έκθεση Καλλιτεχνικοί θησαυροί του υπουργείου Εξωτερικών εγκαινίασε τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου στο ισόγειο του κτιρίου του υπουργείου στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Να χρησιμοποιήσουμε την πολιτιστική διπλωματία σε συνδυασμό με άλλες πτυχές της διπλωματίας. Να ποια είναι η προτεραιότητά μας τα επόμενα χρόνια επισήμανε ο Γ.Παπανδρέου.
Στην έκθεση παρουσιάζονται μεταξύ άλλων το πορτρέτο του Σεφέρη -καθώς εγκαινιάστηκε και αίθουσα του υπουργείου που φέρει το όνομα του νομπελίστα ποιητή και διπλωμάτη- το οποίο φιλοτέχνησε ο Σ.Σορόγκας, όπως επίσης και έργα των Κεσανλή, Γαΐτη, Τσαρούχη, Μόραλη, Καρά, Ζογγόπουλου, Βολανάκη, Παρθένη, της Χρύσας και αρκετών ξένων ζωγράφων. Ολα τα έργα προέρχονται από προξενεία και πρεσβείες της Ελλάδας.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Απριλίου.
ΑΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Εσύ τη σκότωσες» – Δαίμονες, εξάρτηση και μια θηλιά – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μέσα από τα ημερολόγια του
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- Artemis II: Η ανθρωπότητα από την αθέατη πλευρά της Σελήνης – Εικόνες που κόβουν την ανάσα
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;





