Εργα Τέχνης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Από τη 1 έως τις 5 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Τέχνης παρουσιάζει, για όγδοη συνεχή χρονιά, συλλογές και αποκτήματα των μελών του με τίτλο Ο χρόνος στην τέχνη.
52
Από τη 1 έως τις 5 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Τέχνης παρουσιάζει, για όγδοη συνεχή χρονιά, συλλογές και αποκτήματα των μελών του με τίτλο Ο χρόνος στην τέχνη.
Με πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο, μέσα από 30 περίπτερα, φιλότεχνοι και συλλέκτες, αλλά και το ευρύ κοινό θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν έργα μεγάλης καλλιτεχνικής και ιστορικής αξίας, όπως πίνακες Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, έπιπλα, ασημικά, πορσελάνες, κρύσταλλα, μικροαντικείμενα.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα διοργανώνονται ημερίδες και συζητήσεις με αντικείμενο την τέχνη και το εμπόριό της στην εποχή μας.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε παραλίες του Ναυπλίου
- Δυσοίωνες προβλέψεις για το πετρέλαιο: Γιατί η τιμή του θα παραμείνει ψηλά
- Η Βραζιλία παρουσίασε τη νέα φανέλα της με Ροναλντίνιο, Τζόρνταν, Ντόντσιτς και… βάτραχο του Αμαζονίου (pics, vids)
- Κρήτη: Σε ΜΕΘ με μηνιγγίτιδα δύο αδερφές – Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονη
- Ο Κερτ Ράσελ αναγκάστηκε κάποτε να κλωτσήσει δυνατά τον Έλβις Πρίσλεϊ για τις ανάγκες μιας ταινίας
- EU Rice Sector Faces Crisis Amid Rising Imports


