26

Μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της έκανε η ΑΕΚ, η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε από το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στη Μονακό, που πήρε την ισοπαλία με 2-2. Οι Γάλλοι έχουν έτσι το πλεονέκτημα πρόκρισης στους 16 του Κυπέλλου UEFA, αφού η ρεβάνς διεξάγεται στο γήπεδό τους.

Οι κιτρινόμαυροι, έχοντας δοκάρι στο 56 από το Δέλλα, ένα γκολ που δεν μέτρησε ο διαιτητής Λάρσεν στο 40, όταν ο Τσίριτς σούταρε αλλά ο Μαρκέζ έδιωξε τη μπάλα αφού είχε περάσει τη γραμμή, και πολλές κλασικές ευκαιρίες, στάθηκαν πραγματικά άτυχοι και πλέον η ρεβάνς στο πριγκιπάτο παρουσιάζεται πάρα πολύ δύσκολη. Επίσης, η Ενωση διαμαρτύρεται και για τη φάση του 56ου λεπτού, όταν σουτ του Μπιέκοβιτς αποκρούσθηκε με το χέρι από τον Ντιετού.


Η Μονακό, με αντεπιθέσεις φωτιά και τον Γκαγιάρδο να μοιράζει εκπληκτικές μπαλιές, κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και μάλιστα να προηγηθεί με τον Ζουλί στο 24.


Ο Ντέμης Νικολαΐδης, από τους καλύτερους της ΑΕΚ, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του α ημιχρόνου. Ο Σιμόνε έκανε το 1-2 στο 77, ύστερα από λάθος του Τσίριτς στο κέντρο του γηπέδου, ενώ στο 90 και πάλι ο Νικολαΐδης ισοφάρισε φτάνοντας έτσι τα 12 γκολ στην Ευρώπη και καταλαμβάνοντας τη θέση του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών της ΑΕΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ