
Aρχισε η διαμάχη για τους κυβερνοφόρους
Κρίση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη του ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ. Κεντρικά πρόσωπα αυτής της διαμάχης είναι ο Μάικ Λίβιτ, πρόεδρος της Εθνικής Ενωσης Κυβερνητών, και ο Τζιμ Γκίλμορ, πρόεδρος της επιτροπής που ασχολείται με θέματα οικονομίας και φορολογίας στο Internet.
Κρίση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη του ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ. Κεντρικά πρόσωπα αυτής της διαμάχης είναι ο Μάικ Λίβιτ, πρόεδρος της Εθνικής Ενωσης Κυβερνητών, και ο Τζιμ Γκίλμορ, πρόεδρος της επιτροπής που ασχολείται με θέματα οικονομίας και φορολογίας στο Internet.
O Λίβιτ είναι υπέρ της επιβολής φόρων στις ηλεκτρονικές εμπορικές συναλλαγές, ενώ ο Γκίλμορ αντιτίθεται πιστεύοντας ότι είναι προς όφελος της οικονομίας και του γενικού συμφέροντος να παραμείνει η κατάσταση ως έχει.
Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, όχι μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι τα ποσά που διακινούνται στο Internet είναι εκατοντάδες δισ. δολάρια, αλλά επειδή οι ΗΠΑ βρίσκονται σε πλήρη προεκλογική περίοδο.
Οι περισσότεροι αναλυτές υποστηρίζουν ότι το θέμα της φορολόγησης στο Internet θα είναι ένα από τα βασικότερα σημεία της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων προέδρων.
Πολλοί πιστεύουν, μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται στην τελική έκβαση των εκλογών να παίξει καθοριστικό ρόλο η στάση που θα κρατήσουν στο θέμα ο Αλ Γκορ και ο Τζορτζ Μπους Τζ., που θα παλέψουν για την προεδρία σε λίγους μήνες.
- Ποιες άλλες θρησκείες μιλούν για τον Χριστό και ως τι τον αναγνωρίζουν;
- Το μήνυμα του Γιαμάλ στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα
- Βηθλεέμ: Πού βρίσκεται η γενέτειρα του Ιησού και του Δαβίδ;
- Συνελήφθη άνδρας στα Κύθηρα που διακινούσε αρχαιότητας μέσω διαδικτύου
- ΠΑΣΟΚ: Ο Λαζαρίδης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη – Ο Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει
- Υποκλοπές: H εμπλοκή των 9, ο κίνδυνος παραγραφών και τα ερωτήματα για τους χειρισμούς της Δικαιοσύνης




