
Με στόχο τη διατήρηση του αήττητου ο Παναθηναϊκός
Ενα ακόμη τεστ δυνατοτήτων κάνει την Πέμπτη (στις 9 μ.μ.) ο Παναθηναϊκός στην 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι πράσινοι, μετρώντας 15 νίκες στη σειρά, υποδέχονται την Τόφας Μπούρσα.
26
Ενα ακόμη τεστ δυνατοτήτων κάνει την Πέμπτη (στις 9 μ.μ.) ο Παναθηναϊκός στην 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι πράσινοι, μετρώντας 15 νίκες στη σειρά, υποδέχονται την Τόφας Μπούρσα.
Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο στην Ευρωλίγκα τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ζήτησε από τους παίκτες του περισσότερη προσοχή στα ριμπάουντ, στοιχείο που δεν είχαν στην αναμέτρησή τους στην Τουρκία, παρά τη νίκη τους.
Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά θα αγωνιστεί χωρίς το Φραγκίσκο Αλβέρτη, παρά το γεγονός ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας έχει πλέον αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του.
Την Τετάρτη, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέθεσε γεύμα στους παράγοντες της Τόφας Μπούρσα, ως απάντηση στη φιλοξενία που είχαν οι πράσινοι στην Τουρκία.
Στην Τόφας αγωνίζεται και ο παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, Ντέιβιντ Ρίβερς, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά στόχος τους είναι η νίκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σφοδρή μαζική ρωσική επίθεση
- Παναθηναϊκός: Σε ξενοδοχείο θα διαμείνουν «πράσινοι» κατά τη διάρκεια των τελικών
- Εμμανουήλ Καραλής: Φήμες για γάμο με την Αναστασία Μαγαλιού, ο Τεντόγλου και οι βέρες του Ντουπλάντις
- Πόλο: Δείτε την απονομή του πρωταθλήματος στις γυναίκες του Ολυμπιακού (vids)
- Γαλλία: 19χρονος δικάζεται για βιασμούς κοριτσιών από τα 6 του – Μεταξύ των οποίων και συγγενείς του
- Κρήτη: Μοτοσικλετιστής πέφτει σε λακκούβα έργων ύδρευσης και τραυματίζεται – Βίντεο ντοκουμέντο



