26

Με μεγάλα κενά στην άμυνα και με πολλές κακές επιλογές στην επίθεση, ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στη Νορβηγία επί της Μόλντε. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 στο ημίχρονο, έχασε τελικά με 3-2.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ακόμη ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, στην περίπτωση που κερδίσουν, βέβαια, την επόμενη Τρίτη, τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε δεχθεί περισσότερα γκολ, εδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η άμυνά του έκανε τραγικά λάθη, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί του.

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν ο Μαυρογενίδης στο 36΄, ο Ζάχοβιτς στο 77΄, ενώ της Μόλντε δύο γκολ έβαλε ο Λουντ στο 54΄ και 58΄, και το νικητήριο πέτυχε ο Χέσδαντ στο 73΄.

Μόλντε: Μπάκε, Ντος Σάντος, Σινγκσάας, Λίντερσεν, Φόστερβολντ, Ολσεν, Φιόρτοφτ, Χεστάντ, Τέσεμ, Λαντ, Χόσεθ (88΄ Μορκ).

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Καραταΐδης (58΄ Αντζας), Αμανατίδης, Πουρσανίδης, Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης, Πασαλής (77΄ Γιαννακόπουλος), Καραπιάλης (80΄ Οφορίκουε), Ζάχοβιτς, Ανατολάκης.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: Φάγαμε φθηνά γκολ από έναν παίκτη που είχα πει ότι πρέπει να προσέχουμε. Στο β ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ματς με τη Ρεάλ.

Στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Πόρτο κέρδισε με 2-1 τη Ρεάλ στην Πορτογαλία.

Η βαθμολογία
(σε 4 αγώνες)

1. Πόρτο 8

2. Ρεάλ 7

3. Μόλντε 5

4. Ολυμπιακός 4

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων:

6ος όμιλος: Ρέιντζερς – Εϊτχόφεν 4-1, Βαλένθια – Μπάγερ 1-1

7ος όμιλος: Σπαρτάκ – Μπορντώ 1-2, Βίλεμ – Σπαρτάκ 3-4

8ος όμιλος: Χέλτα – Μίλαν 1-0, Γαλατασαράι – Τσέλσι 0-5

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ