Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Και επισήμως νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Γιώργος Φοιρός

Και επισήμως νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Γιώργος Φοιρός

Ο Γιώργος Φοιρός είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Ο πρώην τεχνικός του Αρη ταξίδεψε στην Κρήτη την Τρίτη, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ, Βασίλη Ξημέρη και συμφώνησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τους επόμενους 18 μήνες.

71

Ο Γιώργος Φοιρός είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Ο πρώην τεχνικός του Αρη ταξίδεψε στην Κρήτη το βράδυ της Τρίτης, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κρητικής ΠΑΕ, Βασίλη Ξημέρη και τον αντιπρόεδρο Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη και συμφώνησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τους επόμενους 18 μήνες, με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Προσπάθησα με τον αντιπρόεδρο Μυριοκεφαλιτάκη να πείσουμε τον Σκάζνι να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην ομάδα μας. Δυστυχώς, μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης ήταν αμετάπειστος. Μετά απ αυτό πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο Φοιρό και του ζήτησα να έλθει στο Ηράκλειο να συζητήσουμε να αναλάβει την ομάδα μας. Πράγματι ήλθε και μέσα σε λίγα λεπτά συμφωνήσαμε. Τον Φοιρό πρέπει να σας πω ότι τον παρακολουθώ πολλά χρόνια, τόσο σαν παίκτη όσο και σαν τεχνικό. Νομίζω ότι είναι μεγάλη η τιμή που του έγινε από την ομάδα μας να έλθει να δουλέψει στον ΟΦΗ, που είναι μια μεγάλη ομάδα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το κτίσιμο της ομάδας μας στο δρόμο που είμαστε με τον κύριο Σκάζνι» δήλωσε ο κ. Ξημέρης.

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αναφέρω ότι για τον Τσέχο τεχνικό έχουμε μόνο καλά λόγια να πούμε. Μας λύπησε το γεγονός ότι πήρε μια τέτοια απόφαση. Πιστεύω ότι στο διάστημα που συνεργάστηκε μαζί μας δούλεψε με υποδειγματικό και παραδειγματικό τρόπο. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί έβαλε τις βάσεις να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομάδα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Φοιρός ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή γι αυτόν που έχει την ευκαιρία να δουλέψει στον ΟΦΗ. «Δεν περίμενα, όταν έβλεπα το βράδυ της Κυριακής τον αγώνα που έδινε ο ΟΦΗ με την Ξάνθη, ότι μετά από τρεις ημέρες θα είχα την ευκαιρία μέσα από την πρόταση που μου έκανε ο πρόεδρος να δουλέψω στην Κρήτη» είπε στην αρχή.

Και συνέχισε: «Ίσως λίγοι να γνωρίζουν ότι η μητέρα μου είναι Ηρακλειώτισσα. Δεν σας κρύβω ότι υλοποιώ ένα όνειρο που είχα να δουλέψω στον ΟΦΗ. Θα είμαι στον πάγκο της ομάδας μου στον αγώνα με το Αιγάλεω. Ήδη έχω μια πρώτη ενημέρωση από τον μάνατζερ της ομάδας, τον κ. Παπαβασιλείου, και την Τετάρτη θα έχω επαφές με τους συνεργάτες που έχει η ομάδα στο τεχνικό τιμ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν να είμαι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ. Τους υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να υλοποιήσω τους στόχους της ομάδας. Αυτό που θέλω όμως να επισημάνω είναι ότι όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά».


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024