Αυτά τα παιδιά πρέπει να αποφεύγουν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά
Μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή βασιλόπιτα; Μήπως...τίποτα από όλα; Η απάντηση θέλει σκέψη.
Μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή βασιλόπιτα; Μήπως...τίποτα από όλα; Η απάντηση θέλει σκέψη.

Θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο ταγμένους κρεατοφάγους: ζουμερό και αρωματικό πιάτο, ιδανικό για τις γιορτές

Μπορείτε να σερβίρετε το ντιπ με ψωμί, πίττες κομμένες σε κομμάτια, πασπαλισμένες με λίγο σουμάκ, ή με όμορφα λαχανικά της εποχής.

Με θαλπωρή, νοστιμιά και φαντασία ας γιορτάσουμε τις τελευταίες μέρες αυτής της δύσκολης χρονιάς

Ελαφρύ, αρωματικό και άκρως παραδοσιακό από την λάτρη της λατινοαμερικανικής κουζίνας Μάρλεν, η οποία ξεχώρισε στο Master Chef και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να μαγειρεύει επαγγελματικά
Το ελαιόλαδο, και μάλιστα το έξτρα παρθένο, είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και πολυφαινόλες, τα οποία καταπολεμούν τις ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση, όπως καρδιοπάθειες και υψηλή πίεση
Πρωτοχρονιάτικες γαστρονομικές παραδόσεις από δέκα χώρες του κόσμου.
Περίπου το 20% των τροφικών δηλητηριάσεων συνδέεται με την κατανάλωση πουλερικών και ο μήνας Δεκέμβριος είναι εκείνος που γίνονται οι περισσότερες τέτοιες αναφορές
Χειμωνιάτικα, απολαυστικά, τολμηρά, αυτά τα κοκτέιλ θα πρωταγωνιστήσουν στις πιο μαγικές στιγμές της χρονιάς μας
Βαριά και πικάντικα φαγητά: η γέμιση της γαλοπούλας, λουκάνικα, αλλαντικά, λιπαρά τυριά, δεν βοηθούν στη διατήρηση του βάρους
Αυτά τα Χριστούγεννα δε χρειάζεται να έχετε το δίλημμα γαλοπούλα ή ψητό χοιρινό
Δείτε την πανεύκολη συνταγή βήμα βήμα
Υπολογίζοντας το θερμιδικό τους φορτίο, ίσως βάλετε ένα μέτρο στην κατανάλωσή τους, χωρίς όμως και να τα στερηθείτε
Μοσχοβολά μπαχαρικά και εσπεριδοειδή και φτιάχνεται πανεύκολα
Ένα μυρωδάτο και θεραπευτικό ρόφημα που θα σε ζεστάνει.
Τη δική του συνταγή για χοιρινό με πατάτες στο φούρνο έδωσε στις Roomies ο γνωστός σεφ Λευτέρης Σουλτάτος
Η γνωστή σομελιέ παντρεύει κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα με τα κλασικά φαγητά των γιορτών για ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα
Πρόκειται για ένα σουβλατζίδικο που έμαθε στους Βρετανούς να τρώνε πραγματικά καλό γύρο και κεμπάπ
Με φύλλο κρολυστας ή σφολιάτα, με γέμιση τυριών, αλλαντικών ή χορταρικών...οι πίτες είναι αγαπημένη λιχουδιά και έχουν την δική τους θέση στο τραπέζι των γιορτών
Γλυκά από ζελέ χορεύουν τρεμουλιαστά και προξενούν την ευχαρίστηση εκατοντάδων χρηστών. O tempora, o mores!
Ανακαλύψαμε και μια συνταγή για εσάς που είστε vegan, επίσης.
Ιδού η απορία. Είναι πολύ θρεπτικοί, αλλά παχαίνουν κιόλας. Ή μήπως όχι;
Η ιστορία του ξεκινά τον 11ο αιώνα, με τη δημιουργία του μοναστικού τάγματος των Chartreuse (Σαρτρέζ) από τον Bruno, πρύτανη του πανεπιστημίου της Ρεμς, που το 1084 αποφάσισε να μονάσει
Σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον και με την υποστήριξη του ΚΠΣΙΝ δημιουργείται ένας χώρος με σύγχρονη ελληνική κουζίνα
Η λαχταριστή συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου ζητά άφθονα φουντούκια, κρέμα και σοκολατένιο μπισκότο και είναι πεντανόστιμη
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442