Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο, η Ουντινέζε επικράτησε στο Μπεντεγκόντι της Βερόνα με 3-1, για την 22η αγωνιστική της Serie A. Με αυτό το τρίποντο η Ουντινέζε έφτασε τους 29 πόντους και ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Βερόνα παρέμεινε στους 14 βαθμούς και είναι στην τελευταία θέση.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 23’ άνοιξαν το σκορ με φοβερό σουτ του Ατά, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα (26’) με σουτ του Ορμπάν.
Στο 43’ ο Ζεμούρα δοκίμασε το πόδι του, αλλά το σουτ έφυγε άουτ. Στο 45+1’ ο ίδιος παίκτης κατέβασε ωραία μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Περίλι του είπε «όχι». Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουντινέζε κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε δύο γκολ. Στο 58’ με υπέροχο σουτ του Τζανόλι και στο 67’ με τον Ντέιβις, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 3-1 και να φεύγουν με το διπλό από την έδρα της Βερόνα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.