Βοσνία – Κύπρος 91-64: Οι Κύπριοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό… (vid)
Η Κύπρος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τη Βοσνία κι έτσι ηττήθηκε με το βαρύ 91-64 στην πρεμιέρα του Eurobasket, για τον 3ο όμιλο στον οποίο μετέχει και η Εθνική Ελλάδας.
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket 2025η Κύπρος, η οποία στην παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση είδε τη Βοσνία να επικρατεί με 91-64 για την 1η αγωνιστική του Γ’ ομίλου, στον οποίο μετέχει και η Εθνικής μας.
Οι Βόσνιοι είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους Κύπριους, πλην κάποιων σερί τα οποία όμως δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιουσούφ Νούρκιτς με 18 πόντους, ενώ από δέκα πόντους μέτρησαν οι Αμάρ Αλιμπέγκοβιτς, Αμάρ Γκέγκιτς και Αντίν Βράμπατς. Από πλευράς Κυπρίων, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζής είχες 22 πόντους και ο Φίλιππος Τίγκας 12.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.